Over ons

Historie

Begin jaren ’70 werd op de Walraven van Hallstraat 1 in Zwijndrecht één van de eerste Chinese afhaalrestaurants in Zwijndrecht geopend; Chinees Restaurant Nieuw Oosten.
Enkele jaren later werd uitbreiding mogelijk naar het naastgelegen pand. De meeste klanten zullen dit kennen als het huidige afhaalgedeelte en restaurant.
Betrokken zijn bij de zaak, onze klanten goed van dienst zijn en ons best doen om smakelijke gerechten te blijven klaarmaken, dat is wat wij belangrijk vinden.

Onze service

Naast favoriete Indische gerechten als Babi Pangang en de rijsttafels zijn onze klanten ook nieuwsgierig naar onze smakelijke Kantonese specialiteiten en niet te vergeten onze huisspecialiteit: de kip in knoflookboter saus (nr. 138).
Voor de gezinnen zijn de samengestelde menu’s favoriet en voor diegenen met de kleine trek zijn onze kleine eenpersoonsporties een uitkomst.
Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice. Ons team van bezorgers staat zes dagen per week voor u klaar om uw bestelling tot aan uw voordeur af te leveren. Zowel bij u thuis als op de zaak. Wij bezorgen in heel Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht.
Vanaf 1 januari 2019 zijn wij genoodzaakt om bezorgkosten te rekenen (Zwijndrecht €2,50 Hendrick Ido Ambacht € 2,50 en Dordrecht €3,50) bij elke bezorgbestelling. Bekijk hier ons menu en geef uw keuze telefonisch door via telefoonnummer: (078) 612 40 20. Uw bestelling wordt rond het aangegeven tijdstip bij u thuis of op de zaak bezorgd.  ( Gelieve de bestelling niet via e-mail door te geven, de kans bestaat dat wij deze niet op tijd lezen )

U kunt bij ons afhaal met contant en pinnen. 

Chinees Restaurant Nieuw Oosten
Call Now Button